Geboortefotografie

Ongetwijfeld het mooiste wat je in je leven zult meemaken, de geboorte van je kindje!

Een bijzonder moment wat je nooit meer kunt over doen en wat heel kostbaar is om vast te leggen. Helaas zijn vaak de foto's die gemaakt worden door de aanwezige niet allemaal even mooi. Er zijn vaak slechte lichtomstandigheden, zeker als je 's nachts bevalt. Alles gaat erg snel en voor je het weet is dat mooie moment gemist. En dan heb je in je mooie plakboek een paar vage bewogen foto's van het mooiste moment van je leven... en dat wil je toch niet!?

"Tot op de dag van vandaag zijn we zo blij dat Nathalie hierbij was en ze ons zo'n bijzonder cadeau heeft gegeven in de vorm van alle gemaakte foto's"

Hoe gaat het in zijn werk?

Gedurende de zwangerschap houden jullie mij op de hoogte als er zich belangrijke dingen voordoen bij de controles, zodat ik van alles op de hoogte blijf. Wanneer het einde van de zwangerschap nadert zullen we nauw contact houden en zodra er iets begint te rommelen dan hoor ik het. Wanneer de bevaling echt gaat beginnen kom ik als de weeën goed op gang zijn naar jullie toe.

(rond de 4 cm ontsluiting of als jullie bijv. richting ziekenhuis gaan) 

Tijdens het fotograferen ben ik een soort van onzichtbaar. Jij zit in je coconnetje en vecht je door de weeën heen samen met de steun van je partner, waarschijnlijk heb je niet eens meer door dat ik aanwezig ben. Soms zal ik even de kamer verlaten maar wanneer het einde nadert sta ik mooi onopvallend opgesteld om de geboorte van jou kindje vast te leggen. 

Met mij als geboortefotograaf beloof ik je dat je een prachtig album vol foto's krijgt! Ik zorg dat elk moment van de weeën tot na de geboorte op een prachtige manier wordt vastgelegd. Foto's die je voor je leven zult koesteren. Jouw pure emotie wanneer je die heftige wee weg puft, je partner die liefdevol washandjes dept over je voorhoofd, de eerste tranen bij het zien van jullie kindje, het huidmeer nog op zijn hoofdje en ga zo maar door. Niets wordt gemist!

Een geboorte is iets heel intiems, het is daarom belangrijk dat jullie een klik met mij hebben en je je 100% op je gemak voelt, daarom kom ik vooraf in een vrijblijvend gesprek kennismaken. Je kunt mij dan alles vragen en als alles goed voelt dan pas boek je mij als jullie geboortefotograaf.

"Nathalie is echt een steun geweest voor ons. Ze voelt precies aan waar ze nodig is en dat terwijl ze ondertussen de mooiste momenten voor je vastlegt."

 

In de dagen na de geboorte ga ik aan de slag met de foto's en het geboorteverhaal. De foto's worden in kleur bewerkt maar soms past zwart/wit beter en zal ik daar voor kiezen, het hangt vooral erg af van het licht in de foto.

Ik bied 4 pakketten aan die vind je hieronder. Voor welk pakket je ook kiest, alle uren van de bevalling (of dit er nu 4 of 14 worden) zitten er bij in, dit geld ook voor alle uren nabewerking. Omdat geboortefotografie best een investering is wordt er in 2 termijnen betaald.

Tip: wordt er een babyshower georganiseerd of wil de familie een mooi cadeau geven? Geef aan dat je een geboortefotograaf overweegt en vraag een bijdragen in plaats van cadeautjes!

"We zijn enorm blij dat we deze foto’s hebben, iets om de rest van ons leven op terug te kunnen kijken! "

Logo 'Ik maak deel uit van het netwerk v

Pakket 1 Mini € 1095,-

 

- vrijblijvende kennismaking 

- vanaf 38ste week 24/7 bereikbaar, dus ook midden in de nacht!

- vanaf +/- 4 cm ontsluiting aanwezig tot +/- 2 uur na de geboorte

- online galerij met de foto's om de fam./vrienden te tonen (echte privé foto's filter ik er voor je uit)  

- incl. reiskosten tot 30 km vanaf zeewolde en parkeergeld

- binnen 24 uur preview van +/- 5 foto's voor o.a. social media aankondiging/ geboortekaartje

- professionele back-up fotograaf indien ik door omstandigheden niet weg kan

- persoonlijk door mij geschreven geboorteverhaal door de ogen van de fotograaf

- cadeautje voor de baby

- minimaal 100 digitale foto's (kleur)

- incl. minifotoalbum 15 x 20 cm met linnen kaft en 12 pagina's/ 6 spreads door mij opgemaakt

Pakket 2 Midi € 1295,-

 

alles van het Mini pakket 

+

- upgrade naar fotoalbum 20 x 20 cm met linnen of kunstleer kaft en 30 pagina's/ 15 spreads door mij opgemaakt met naam en

geboortedatum in de kaft, het album wordt persoonlijk thuisgebracht. ( t.w.v. € 205,-)

€ 100,- korting op een lifestyle new born shoot.

Pakket 3 Maxi € 1695,-

 

alles van het Mini pakket 

+

- upgrade naar fotoalbum 25 x 25 cm met linnen of kunstleer kaft en 30 pagina's/ 15 spreads door mij opgemaakt met naam en

geboortedatum in de kafthet album wordt persoonlijk thuisgebracht. ( t.w.v. € 295,-)

- incl. prachtige bewaarbox voor het album 

- incl. lifestyle new born shoot (t.w.v. € 249,-) 

Pakket 4 Last Minute

Ben je al over de 38 weken en wil je last-minute toch mij als jullie geboortefotograaf?

Ik bied dan een reportage aan tegen een zeer scherp tarief van € 750,-.

Maar let op: er is geen back-up fotograaf beschikbaar en het kan natuurlijk zijn dat de agenda te vol zit en ik jullie geboorte niet aan kan nemen. 

Wil je meer informatie? Bel of mail mij dan even!

Foto albums

Prachtige professionele albums met de hand gemaakt van de beste kwaliteit papier. Mooie dikke flat lay pagina's. Linnen/ kunstleer of echt leren kaft met kleur naar keuze. Tijdens de intake kunnen jullie alle soorten materiaal bekijken. De albums worden met zorg en liefde ingepakt!

Alle albums zijn te upgraden naar groter formaat en meer pagina's tijdens een intake gesprek vertel ik hier meer over.