Gezin

Prachtige ongedwongen foto's van je kind(eren) of jullie gezin waar je nog heel lang van zult genieten! We maken er een gezellige tijd van ik zorg dat jullie je helemaal op je gemak voelen! Locaties waar ik veel shoot zijn de Zandverstuiving in Harderwijk, de Schaapskooi in Ermelo en Kasteel Staverden. Zelf een gave locatie of lekker in een stadse omgeving, ik hoor jullie ideeën graag. 

Ik fotografeer alleen gezinnen, helaas geen (grote) families. Omdat ik het belangrijk vind dat foto's niet alleen op een pc blijven staan maar ook echt afgedrukt worden, zit er standaard een prachtig high end minialbum bij de shoot! De kleur van de kaft kan zelf worden uitgezocht uit een hele hoop kleurenstalen welke ik meeneem naar de shoot. Uiteraard kun je ook kiezen om een upgrade van het mini album te nemen zodat alle foto's er in kunnen en bijvoorbeeld een mooie foto op de kaft. Deze professionele albums hebben prachtige dikke pagina's en gaan generatie op generatie mee!

Prijzen zijn incl. reiskosten tot 15 km vanaf Zeewolde, daar buiten € 0,35 per km. Ik reken geen extra reiskosten voor de zandverstuiving bij Harderwijk en kasteel Staverden. 

4A6A9973.jpg
Cirkel_Fijn Fotootje.png
Pakket Mini
€ 329,-

1 - 1,5 uur fotografie op locatie 

max. 7 pers. 

 

Brochure met kledingadvies

Online galerij met keuzebestanden

Prachtig luxe minialbum

20 x 15 cm met 12 pagina's 

20 digitale High Resolutie bestanden

Cirkel_Fijn Fotootje.png
Pakket Maxi
€ 499,-

1 - 1,5 uur fotografie op locatie 

max. 7 pers. 

 

Brochure met kledingadvies

Online galerij met keuzebestanden

Prachtig luxe album

20 x 20 cm met 30 pagina's 

ALLE digitale High Resolutie bestanden uit de galerij