Gezin

Prachtige ongedwongen foto's van je kind(eren) of jullie gezin waar je nog heel lang van zult genieten! We maken er een gezellige tijd van ik zorg dat jullie je helemaal op je gemak voelen! Locaties waar ik veel shoot zijn de Zandverstuiving in Harderwijk, de Schaapskooi in Ermelo en Kasteel Staverden. Zelf een gave locatie of lekker in een stadse omgeving, ik hoor jullie ideeën graag. 

Ik fotografeer alleen gezinnen, helaas geen (grote) families. Omdat ik het belangrijk vind dat foto's niet alleen op een pc blijven staan maar ook echt afgedrukt worden, zit er standaard een prachtig high end minialbum bij de shoot! De kleur van de kaft kan zelf worden uitgezocht uit een hele hoop kleurenstalen welke ik meeneem naar de shoot. Uiteraard kun je ook kiezen om een upgrade van het mini album te nemen zodat alle foto's er in kunnen en bijvoorbeeld een mooie foto op de kaft. Deze professionele albums hebben prachtige dikke pagina's en gaan generatie op generatie mee!

4A6A3935logo.jpg

Kosten:


€ 299,- incl. ongeveer 25/30 digitale HR bestanden

- 1 - 1,5 uur fotografie op locatie

- professioneel bewerkte bestanden in hoge resolutie

- een prachtig minalbum van 15 x 20 cm voor +/- 15 foto's

- online galerij waar je je keuze voor het album kunt aangeven

De shoot is uit te breiden met een van de hieronder genoemde pakketten. Deze pakketten staan los van de shoot en zitten dus niet bij de prijs in. Na het zien van de online galerij kan de keus worden gemaakt om een extra pakket af te nemen.

Prijzen zijn incl. reiskosten tot 15 km vanaf Schepenveld 12-06 in zeewolde, daar buiten € 0,30 per km.