Kanjer Shoot

Vragen / aanmelden
Kanjer Shoot

Kinderen, ze zijn zo mooi, zo puur en onbevangen en hebben nog geen zorgen. Tenminste, niet als je gezond bent...

Jaarlijks krijgen 600 kinderen in Nederland een vorm van kinderkanker. Wanneer je dit nieuws als ouders krijgt stort je wereld in. Een zware en vaak lange periode van onzekerheid en behandelingen volgen. Gelukkig is de genezingskans ruim 75%, maar de weg daar naar toe kost heel veel energie zowel voor het kind als het hele gezin. 

Daarnaast zorgen de chemokuren er ook nog eens voor dat je kind zijn of haar uiterlijk verandert. Dit kan zeker voor de wat oudere kinderen veel onzekerheden opleveren.

 

  Bij een Kanjer Shoot fotografeer ik kinderen die de strijd aan gaan tegen kinderkanker. 

Kostenloos leg ik hun prachtige kracht en vechtlust vast die zij in hun ogen hebben. 

Pure portretfoto's in mijn kenmerkende stijl.

 

Een foto met een muts op, een pruik of zonder haar. Misschien wel met een sonde of een kanjer ketting, gewoon zoals je bent op dat moment.  Een foto die je raakt en ogen die spreken. Een portret vol zelfvertrouwen en moed.

Meer informatie vind je hieronder.

 

 

Waar wordt de shoot gedaan?

De shoot vindt altijd plaats in mijn fotostudio in Zeewolde (Flevoland). Hier heb ik alle benodigdheden om tot een mooi resultaat te komen. De studio is van alle gemakken voorzien. Een aankleedkussen voor de kleine kanjers of broertjes en zusjes, toilet, koffie, thee en limonade en natuurlijk staat er wat lekkers klaar!

Voor wie is een kanjershoot?

De Kanjershoot is bedoelt voor kinderen van 3 tot en met 17 jaar die strijden tegen kinderkanker.

Bij de foto's die ik maak is stilzitten essentieel, daarom raad ik de shoot aan vanaf 3 jaar. 

Soms maak ik een uitzondering en maken we naast de foto's van de kanjer ook foto's met de rest van het gezin er bij. 

Dit is het geval wanneer we tijdens de shoot al weten dat het kind is uitbehandeld. In zo'n geval vind ik het heel belangrijk dat er ook foto's worden gemaakt waar ouders/broertjes/zusjes bij op staan als herinnering voor later.  

Wanneer vindt de shoot plaats?

​De shoots worden ingepland op een dinsdag of vrijdagochtend rond 10:30 uur. Wanneer dit heel lastig is kijken we gewoon naar andere mogelijkheden. De shoot duurt ongeveer een uurtje.

Wat zijn de kosten?

Deze shoot is helemaal gratis!! Waarom? Omdat jullie dat verdienen! Foto's zijn zo belangrijk, het is zoveel meer dan een kiekje aan de muur. Voor sommige een herinnering om samen op terug te blikken en voor andere een foto die gekoesterd wordt voor het leven. 

Wat krijgen we precies?

Na de shoot ga ik alle foto's uitzoeken en nabewerken. Ongeveer 15 a 20 foto's krijgen jullie naderhand op hoge resolutie digitaal toegestuurd. Ook ga ik van de serie een klein professioneel fotoalbumpje laten maken. Jullie mogen zelf de kleur van de kaft uitzoeken! Het album wordt na een aantal weken per post opgestuurd!

Dit album wordt betaald van donaties. Zolang het mogelijk blijft krijgt elke kanjer een gratis album!

 

Worden de foto's openbaar gemaakt?
Hoe meer verhalen en foto's ik mag delen hoe meer ouders en kanjers mij weten te vinden.

Maar wil je graag dat de shoot privé blijft, of dat alleen onherkenbare beelden gebruikt worden dan is dat natuurlijk geen probleem! De shoot is voor jullie! Ik zal altijd toestemming vragen voor het gebruik van de beelden.