top of page

Algemene voorwaarden

 

 

Voor geboortefotografie gelden aangepaste en uitgebreide voorwaarden welke u krijgt toegestuurd wanneer u een reportage boekt. 

Shoot boeken:

U kunt via contact een mailtje sturen met de gewenste shoot en datum, ik reageer z.s.m. om te bevestigen of de gevraagde data beschikbaar is. Als we samen een data hebben afgesproken staat de shoot officieel vast.

Pakketten:

Een duurder geboekt pakket kan niet worden verkleint naar een goedkoper pakket na een boeking, er kan wel een upgrade worden gedaan naar een groter pakket. 

Annuleringsvoorwaarden:

Wanneer u de data wilt verplaatsen kijk ik graag even met u wat er verder voor mogelijkheden zijn! Wilt u de shoot helemaal annuleren dan gelden de volgende voorwaarden:

 

Binnen 3 dagen voor de shoot: 50% van het totale factuurbedrag verschuldigd

1 dag voor de shoot of op de dag zelf: 100% van het totale factuurbedrag verschuldigd.

Uitzonderingen uiteraard daargelaten!

Betalingen:

- Factuur wordt in de week van de shoot per e-mail verzonden en moet binnen 7 dagen worden voldaan.

- De online galerij wordt pas verstuurd wanneer de betaling binnen is op de rekening van Fijn Fotootje.

- Wanneer er meerdere bestanden worden bijbesteld zal er een aangepaste factuur nog worden nagezonden. 

betalingen dienen te worden overgemaakt op NL 02 KNAB 0258 5911 02 t.n.v. Fijn Fotootje o.v.v. uw naam en factuurnummer.

Levering:

Foto's worden door Fijn Fotootje geselecteerd en bewerkt, er is geen inzage mogelijk in de RAW bestanden door de klant. Na selectie en bewerking krijgt u een mailtje met een online galerij met foto's met logo zodat u de keuze kunt maken welke bestanden u zonder logo in HR wilt ontvangen indient u een pakket heeft geboekt waarbij digitale bestanden zijn inbegrepen. 

- Het is niet toegestaan print screens te maken van de foto's in de aangeleverde online galerij met logo. 

- Fijn fotootje levert nooit onbewerkte bestanden.

- Het is niet toegestaan foto's geleverd door fijn fotootje zelf na te bewerken/croppen of er een filter overheen te plaatsen. 

- bestanden worden geleverd in Jpeg via We-Transfer tenzij anders is overeengekomen.
- De kleurweergave van het gekalibreerde beeldscherm van Fijn Fotootje is bepalend, het kan zijn dat de kleuren op een ander scherm kunnen afwijken, Fijn Fotootje is daar niet verantwoordelijk voor.

- Fijn Fotootje bewaard de naar u toe verstuurde bestanden voor 1 jaar vanaf de verstuur datum gerekend. Daarna bent u zelf verantwoordelijk voor het goed bewaren van uw foto's.

Albums en producten:

- Albums worden door Fijn Fotootje opgemaakt, in overleg kunt u aangeven welke foto's u er graag in wilt hebben, de rest wordt na inzicht van de fotograaf uitgekozen.

- Fijn Fotootje is niet aansprakelijk voor kleurafwijkingen bij fotoproducten die niet via Fijn Fotootje besteld zijn.

- Schade aan producten moet binnen 2 dagen na ontvangst kenbaar gemaakt te worden. Hierna vervalt recht op een nieuw product. 
- Producten worden altijd eerst bij Fijn Fotootje gecontroleerd op schade voor het naar de klant wordt verstuurd. Wanneer de klant het product komt ophalen wordt er samen gekeken of het product in ode is. 

- Bestelde producten kunnen niet worden geretourneerd. U kunt zich niet beroepen op het beroepingsrecht aangezien het om maatwerk producten gaat. 

- Albums en afdrukken zijn van een topkwaliteit leverancier en worden handgemaakt in Griekenland, hierdoor zit er een levertijd van 6 -8 weken op producten. 

Nabestellen:

Extra digitale foto's in hoge resolutie zonder logo bijbestellen:

Per HR bestand € 20,- voor fine art € 25,-

Tutorials / online cursussen:

- online tutorials zijn een tot een jaar na aanschaf te bekijken

- de toegestuurde link is strikt persoonlijk en mag niet met derden worden gedeeld. Bij misbruik wordt de toegang tot de video ingetrokken. 

- video's blijven altijd eigendom van Fijn Fotootje.

- Er is geen mogelijkheid tot terugvorderen van prijsverschil wanneer er een actie wordt ingezet door fijnfotootje. 

- Cursussen en tutorials kan men niet retourneren 

Reiskosten:

Prijzen zijn excl. reiskostenvergoeding, binnen Zeewolde worden geen reiskosten gerekend. Daarbuiten reken ik € 0,45 cent per km.

 

Locatie:

De opdrachtgever is zelf verantwoordelijk voor het regelen van een locatie voor een buiten shoot. Echter helpt Fijn Fotootje graag bij het meedenken en kan suggesties geven.  

Prijzen:

- Alle genoemde prijzen zijn incl. 9 of 21% BTW met uitzondering van de zakelijke(portret) shoots. Dit staat ook vermeld op de pagina van zakelijke fotografie. 

- Prijzen zijn ondervoorbehoud van typfouten en wijzigingen. 

- prijzen kunnen ten alle tijden worden gewijzigd door Fijn Fotootje, lopend offertes blijven dan gewoon gelden zoals is overeengekomen.

Auteursrechten en publicatie:
- Het auteursrecht blijft ten alle tijden eigendom van Fijn Fotootje.

- Fijn Fotootje is vrij om de gemaakte foto’s te gebruiken als promotie en in haar portfolio van haar eigen website en op haar zakelijke pagina’s van sociale mediasites (Facebook, Instagram, etc) tenzij vooraf anders is overeengekomen.

- het is niet toegestaan geleverde foto's zelf na te bewerken en deze te publiceren. (dus ook geen filters op bijv. instagram.)

- Alleen originele foto's mogen online gedeeld worden, geen prints screens.

- Het is de wederpartij enkel toegestaan foto’s te publiceren op sociale netwerksites met een linkvermelding naar de website of facebook/instagram pagina van de fotograaf, tenzij anders overeengekomen.

- Het is de opdrachtgever niet toegestaan om bestanden voor commerciële of non-profit bedrijven te gebruiken en/of te publiceren in gedrukte media of op internet, tenzij hiervoor een licentie is afgegeven, Het is tevens niet toegestaan foto’s in te sturen naar fotowedstrijden zonder nadrukkelijke toestemming van de fotograaf. De klant geeft de fotograaf toestemming voor het gebruik van de gemaakte foto’s voor promotie doeleinden. Zoals, maar niet beperkt tot; blog, portfolio, social media, flyers, exposities, wedstrijden. De klant kan schriftelijk of per email vóór de fotoshoot aangeven hier bezwaar tegen te maken. De fotograaf zal dan de foto’s niet gebruiken. Fijn Fotootje zal geen foto’s, zonder overleg en toestemming, online plaatsen. 

Privacybeleid
- Wanneer je een fotoshoot hebt gehad bij Fijn Fotootje zal je automatisch worden ingeschreven voor de nieuwsbrief. Uw gegevens zullen niet aan derden worden verstrekt en uitsluitend worden gebruik voor de nieuwsbrief. In elke nieuwsbrief is de mogelijkheid tot uitschreven weergegeven.

bottom of page