New Born Lifestyle Shoot

De eerste periode van je New Born is zo speciaal, die kleine voetjes en dat mini neusje... Ze groeien zo hard in het begin dus dit mooie moment moet je zeker vastleggen voor later! Ik raad aan een New Born shoot rond de 30 weken zwangerschap alvast te reserveren, ik houd dan rekening met de shoot rond de uitgerekende datum en na de bevalling plannen we de shoot in.

We plannen de shoot meestal binnen 4 weken na de geboorte, maar later is ook geen probleem. Aangezien ik groot voorstander ben van foto's afdrukken krijg je bij een New Born shoot standaard een prachtig linnen fotoalbum van 20 x 15 cm.  Binnen 2 weken na de shoot ontvang je een online galerij met minimaal 30 bestanden, je kunt dan zelf aangeven welke foto's in het album mogen. Ook kun je er dan voor kiezen om uit te breiden met een pakket digitale bestanden en afdrukken.

New Born lifestyle shoot € 225,-

- incl. 10 digitale bestanden

- gem. 1,5 uur lifestyle fotografie aan huis

- foto's met papa/mama/broer/zus

- fotoalbum van 20 x 15 incl. 12 pagina's/ 6 spreads (upgrade mogelijk)

- online galerij met minimaal 30 bestanden om uit te kiezen

De shoot is uit te breiden met een van de hieronder genoemde pakketten. Deze pakketten staan los van de shoot en zitten dus niet bij de prijs in. Na het zien van de online galerij kan de keus worden gemaakt om een extra pakket af te nemen, dit is uiteraard niet verplicht.

 

5 extra digitale bestanden

5 x stevige prints op linnen

13 x 18 cm

Pakket Mini
€ 75,-
Pakket Midi
€ 149,-

 

10 extra digitale bestanden

10 x stevige prints op linnen

13 x 18 cm

 

alle digitale bestanden

uit de online galerij

 10 x stevige prints op linnen

13 x 18 cm

+ Luxe bewaarbox in kleur naar keuze

1 x uitvergroting 30 x 40 cm

cadeautje voor de baby

Pakket Maxi
€ 199,-

incl. reiskosten tot 15 km vanaf Schepenveld 12-06 in zeewolde, daar buiten

€ 0,30 per km.

Prachtig linnen album van de beste kwaliteit papier, mooie flat lay pagina's van dik papier. Linnen kaft met kleur naar keuze. 

Altijd met zorg en liefde ingepakt!

Een album is altijd naar wens te upgraden, met meer pagina's teksten op de voorkant of bijvoorbeeld een mooie luxe bewaarbox voor je albums of de afdrukken. 

1/1