New Born Lifestyle Shoot

De eerste periode van je New Born is zo speciaal, die kleine voetjes en dat mini neusje... Ze groeien zo hard in het begin dus dit mooie moment moet je zeker vastleggen voor later! Ik raad aan een New Born shoot rond de 30 weken zwangerschap alvast te reserveren, ik houd dan rekening met de shoot rond de uitgerekende datum en na de bevalling plannen we de shoot in.

 Ik leg jullie moment vast gewoon zoals het is! Lekker knuffelen op het grote bed, een voeding geven of misschien wel in bad doen! Ongedwongen foto's in een heerlijk ontspannen sfeer.

 

 Aangezien ik groot voorstander ben van foto's afdrukken krijg je bij een New Born shoot standaard een prachtig linnen fotoalbum van 20 x 15 cm.  Binnen 2 weken na de shoot ontvang je een online galerij met minimaal 30 bestanden, je kunt dan zelf aangeven welke foto's in het album mogen. Ook kun je er dan voor kiezen om uit te breiden met een pakket extra digitale bestanden en afdrukken.

4A6A0376logo.jpg

New Born lifestyle shoot € 249,-

- incl. 15 digitale bestanden

- brochure met kleding advies

- gem. 1,5 uur lifestyle fotografie aan huis

- foto's met papa/mama/broer/zus

- fotoalbum van 20 x 15 incl. 12 pagina's/ 6 spreads (upgrade mogelijk)

- online galerij met minimaal 30 bestanden om uit te kiezen

De shoot is uit te breiden met een van de hieronder genoemde pakketten. Deze pakketten staan los van de shoot en zitten dus niet bij de prijs in. Na het zien van de online galerij kan de keus worden gemaakt om een extra pakket af te nemen.

Prijzen zijn incl. reiskosten tot 15 km vanaf Schepenveld 12-06 in zeewolde, daar buiten € 0,30 per km.

Pakket Mini
€ 65,-

5 extra digitale bestanden

Meest gekozen

Pakket Maxi
€ 149,-

Alle digitale bestanden uit de online galerij 

Cadeautje voor de baby

€ 10,- korting op een

volgende shoot

Pakket Album
€ 249,-

Alle digitale bestanden uit de

online galerij 
 

Cadeautje voor de baby

€ 20,- korting op een

volgende shoot

Upgrade naar prachtig luxe

20 x 20cm album t.w.v. € 175,- 

Prachtige handgemaakte linnen albums van de beste kwaliteit papier. Mooie flat lay pagina's van dik papier. Linnen kaft met kleur naar keuze met wel meer dan 30 kleurkeuzes. 

Altijd met zorg en liefde ingepakt!

Een album is altijd naar wens te upgraden, met meer pagina's, teksten of foto op de voorkant of bijvoorbeeld een mooie luxe bewaarbox voor je album.