New Born Studio Shoot

Beschikbaar vanaf april i.v.m. nieuwe studio!!
Boeken is wel al mogelijk

 

De eerste periode van je New Born is zo speciaal, die kleine voetjes en dat mini neusje... Ze groeien zo hard in het begin dus dit mooie moment moet je zeker vastleggen voor later! Ik raad aan een New Born shoot rond de 30 weken zwangerschap alvast te reserveren, ik houd dan rekening met de shoot rond de uitgerekende datum en na de bevalling plannen we de shoot in.

Geposeerde new born fotografie in de studio plannen we binnen 3 weken na de geboorte. Vooraf wordt alle benodigde informatie via de mail toegestuurd zodat je helemaal relaxt en goed voorbereid naar de studio komt. Tijdens de shoot maken we 2 a 3 settings waarin we fotograferen, de shoot zal zo'n 2,5 uur duren en is altijd tussen 10:00 en 13:00 uur. 

Aangezien ik groot voorstander ben van foto's afdrukken krijg je bij een New Born shoot standaard een prachtig linnen fotoalbum van 20 x 15 cm.  Binnen 2 weken na de Shoot ontvang je een online galerij met minimaal 15 bestanden, je kunt dan zelf aangeven welke foto's in het album mogen. Ook kun je er dan voor kiezen om de shoot uit te breiden met een pakket digitale bestanden en afdrukken.

New Born Studio shoot € 249,-

- incl. 3 digitale bestanden

- gem. 2-3 uur fotografie in de studio

- fotoalbum van 20 x 15 incl. 12 pagina's/ 6 spreads (upgrade mogelijk)

- online galerij met minimaal 15 bestanden om uit te kiezen

De shoot is uit te breiden met een van de hieronder genoemde pakketten. Deze pakketten staan los van de shoot en zitten dus niet bij de prijs in. Na het zien van de online galerij kan de keus worden gemaakt om een extra pakket af te nemen, dit is uiteraard niet verplicht.

 

5 extra  digitale bestanden

5 stevige prints op linnen

13 x 18 cm

Pakket Mini
€ 75,-

 

10 extra digitale bestaden

10 stevige prints op linnen

13 x 18

Pakket Midi
€ 149,-

 

alle digitale bestanden

uit de online galerij

10 stevige prints op linnen

13 x 18

+ luxe bewaarbox in kleur naar keuze

1 x uitvergroting 30 x 40

cadeautje voor de baby

Pakket Maxi
€ 199,-

Prachtig hand gemaakt linnen album van de beste kwaliteit papier, mooie dikke flat lay pagina's.  Linnen kaft met kleur naar keuze. 

Altijd met zorg en liefde ingepakt!

Een album is altijd naar wens te upgraden, met meer pagina's teksten op de voorkant of bijvoorbeeld een mooie luxe bewaarbox voor je album of afdrukken.

1/1