New Born Studio Shoot

De eerste periode van je New Born is zo speciaal, die kleine voetjes en dat mini neusje... Ze groeien zo hard in het begin dus dit mooie moment moet je zeker vastleggen voor later! Ik raad aan een New Born shoot rond de 30 weken zwangerschap alvast te reserveren, ik houd dan rekening met de shoot rond de uitgerekende datum en na de bevalling plannen we de shoot in.

Geposeerde new born fotografie in de studio plannen we binnen 3 weken na de geboorte, bij voorkeur als je baby tussen de 12 en 15 dagen oud is. Vooraf wordt alle benodigde informatie via de mail toegestuurd zodat je helemaal relaxt en goed voorbereid naar de studio komt. Tijdens de shoot maken we 2 a 3 settings waarin we fotograferen, de shoot zal zo'n 2,5 uur duren en vindt plaats tussen 10:00 en 13:00 uur. 

Aangezien ik groot voorstander ben van foto's afdrukken krijg je bij een New Born shoot standaard een prachtig linnen fotoalbum van 20 x 15 cm.  Binnen 2 weken na de Shoot ontvang je een online galerij met minimaal 15 bestanden, je kunt dan zelf aangeven welke foto's in het album mogen. Ook kun je er dan voor kiezen om de shoot uit te breiden met een pakket digitale bestanden en afdrukken.

New Born Studio shoot € 249,-

- incl. 5 digitale bestanden

- gem. 2-3 uur fotografie in de studio

- fotoalbum van 20 x 15 incl. 12 pagina's/ 6 spreads (upgrade mogelijk)

- online galerij met minimaal 15 bestanden om uit te kiezen

De shoot is uit te breiden met een van de hieronder genoemde pakketten. Deze pakketten staan los van de shoot en zitten dus niet bij de prijs in. Na het zien van de online galerij kan de keus worden gemaakt om een extra pakket af te nemen, dit is uiteraard niet verplicht.

 

5 extra digitale bestanden

€ 10 korting op een hoera 1 jaar shoot

Pakket Mini
€ 75,-

 

alle extra digitale bestaden

cadeautje voor de baby

€ 20 korting op een hoera 1 jaar shoot

Pakket Midi
€ 149,-

 

alle digitale bestanden

uit de online galerij

10 stevige prints op linnen

13 x 18

+ luxe bewaarbox in kleur naar keuze

cadeautje voor de baby

€ 30,- korting op een hoera 1 jaar shoot

Pakket Maxi
€ 199,-

Prachtige hand gemaakte linnen album van de beste kwaliteit papier. Mooie dikke flat lay pagina's. Linnen kaft met een kleur naar keuze, meer dan 30 kleuren om uit te kiezen.

Altijd met zorg en liefde ingepakt!

Een album is altijd naar wens te upgraden, met meer pagina's teksten op de voorkant of bijvoorbeeld een mooie luxe bewaarbox voor je album of afdrukken.

1/1