top of page
F372DFB0-50F6-4C8D-9A9F-F7CED2E9A658.jpg
999b2ff1-758f-4e7c-bc6a-e26c0968b360.JPG

Behind the camera!

Ik ben Nathalie Mandemaker, 33 jaar en woonachtig in Zeewolde met mijn man en 2 lieve dochters,
Guusje (10) en Bobbie (5) en onze Zwitserse witte herder Ollie.

Fotografie is begonnen met het op de foto zetten van mijn meiden. Eerst met een Iphone daarna met een kleine basic systeemcamera van Canon. Toen begon het wel te kriebelen om steeds betere en mooiere foto's te maken. Ik volgde een beginnerscursus en toen was ik om! Dit was zo gaaf, al die mogelijkheden, instellingen, het nabewerken, maar ook de marketing en het runnen van een bedrijf, alles vind ik gaaf om te doen! Ik kocht een mooie professionele camera en vele apparatuur volgde al snel!

Ik heb 4 jaar lang een fotostudio gehad, ik maakte prachtige fine art protretten maar vanaf 2023 ga ik verder zonder de studio en fotografeer ik alleen nog aan huis en op locatie.
Daarnaast ben ik gek op lifestyle fotografie en echte emoties. Dat kan ik mooi kwijt in geboortereportages waar niets geposeerd kan worden en alles gaat zoals het is, pure beelden daar ben ik dol op!
 
Ik hou buitenreportages, vooral als het met een avondzonnetje is. Prachtig voor gezinsshoots of om een zwangerschap vast te leggen. 

Wanneer je bij mij een shoot boekt verzeker ik je van prachtige plaatjes van topkwaliteit! Voor minder doe ik het niet! Ik lever bij de meeste shoots in de basisprijs een mini album. Deze albums zijn van topkwaliteit en worden handgemaakt bij een leverancier die uitsluitend werkt met professionele fotografen.  

Lees vooral eens wat andere over mij zeggen op de pagina met recensies 

bottom of page