top of page
4A6A4531.jpg
4A6A7175.jpg
4A6A4294.jpg
4A6A6997.jpg
IMG_8913.jpg

Recensies 

Ees Hoving 

Gister heb ik de workshop “how to start” gevolgd bij Fijnfotootje.
We waren met een klein groepje, waardoor je alle rust en tijd hebt om wat dieper op onderwerpen in te gaan en al je vragen kan stellen. 
In het werk van Nathalie zie je haar passie terugkomen, maar hoe ze deze workshop geeft, het gevoel wat ze overbrengt en haar enthousiasme zie je nog meer hoe deze vrouw leeft voor haar vak. Een brok passie! 
Met een vol hoofd met informatie, ideeën en berg energie verliet ik de workshop. Klaar om m’n eigen ideeën te fine tune en de wereld in te gooien. 

Bedankt Nathalie!

Karin Slappendel 

lieve fotograaf, en wat een pracht foto's, het was moeilijk om te kiezen!!!

dank je wel Nathalie!

Vanessa Winter 

De foto’s die Nathalie maakt zijn in 1 woord... GEWELDIG!! 
Fijne sfeer! 
Wij komen hier zeker nog een x

Desiree Boessenkool 

Nathalie weet wat ze doet en hoe ze dat moet doen. Ze is ge-wel-dig met kinderen, waardoor die zich op hun gemak voelen en lekker zichzelf durven zijn. Staat open voor jouw ideeën, en is niet alleen maar klik&klaar. Ook gezelligheid tijdens de foto’s is belangrijk.
Oh en.. niet onbelangrijk maakt ze prachtige foto’s 

 

Sanne van den Bosch 

Dansend naar binnen, heerlijke shoot waarin Faya de ruimte had om zichzelf te zijn, dansend naar buiten... en de foto’s zijn waanzinnig! Dank je wel voor het plezier wat je hebt in je werk, het gevoel wat je mijn kind tijdens de shoot gaf en natuurlijk voor je vakmanschap wat zorgde voor prachtige foto’s! 


Hilda Wessels 

Sinds Nathalie begonnen is met foto's maken bewonder ik haar werk. Zij speelt met licht, en weet hoe ze de essentie van een persoon kan vangen. Ik zag de zakelijke foto's die Nathalie had gemaakt van een chef-kok en was BLOWN AWAY. Toen ik zelf nieuwe foto's wilde voor mijn website, LinkedIn en andere PR-kanalen, heb ik geen moment geaarzeld.  Dat moest Nathalie doen. 
Ik vond het erg spannend: ik vind zelf dat ik stom op foto's sta. 
Maar nu dus niet. Nathalie's foto's hebben me ontroerd, en ik ben er bijzonder trots op. Ze heeft mij in het licht gezet, en mijn essentie te pakken gekregen.
Dank je wel, Nathalie.

 

Roos Duiker 

Nathalie ontving ons vol enthousiasme in haar studio. De kinderen waren meteen op hun gemak. De jongste van 15 mnd kroop direct bij haar op schoot. Ze had prachtige jurkjes hangen voor de meiden. Ze heeft geduld, kennis van alles wat met fotografie te maken heeft.
De foto's zijn prachtig geworden.

Anke & Ramon 

Natalie levert goede kwaliteit fotos en heeft een hele leuke stijl. ze heeft een open prettige betrouwbare persoonlijkheid. Ze staat open voor ideeën en is betrokken en vriendelijk met kinderen.

Merel & Darryl 

Wij waren zo blij met Nathalie en de door haar gemaakte foto's van ons tijdens het "gouden uurtje" dat ik besloot Nathalie te vragen of ze ooit een geboorte had vastgelegd, ik was namelijk 33 weken in verwachting. Nathalie gaf aan dit nog nooit gedaan te hebben, maar dit was wel iets wat ze heel graag wilde gaan doen. Na het nodige uitzoekwerk en een paar gesprekken verder waren we eruit, Nathalie ging de geboorte van ons zoontje voor ons vastleggen! 

Tot op de dag van vandaag zijn we zo blij dat Nathalie hierbij was en ze ons zo'n bijzonder cadeau heeft gegeven in de vorm van alle gemaakte foto's. Ondanks dat de geboorte niet zo is gelopen als gehoopt, is Nathalie echt een steun geweest voor ons. Ze voelt precies aan waar ze nodig is en dat terwijl ze ondertussen de mooiste momenten voor je vastlegt. We zijn enorm blij dat we deze foto’s hebben, iets om de rest van ons leven op terug te kunnen kijken! 

Eleni & Daniël 

Nathalie is een super fotografe en aan te raden aan iedereen. ze heeft mijn zwangerschap en newborn shoot gedaan en het resultaat was super mooi ! ze neemt de tyd ervoor en kunnen nog leuke ideeën wat betreft de shoot uitwisselen. ook voor mij dochtertje was ze erg lief en voelde ze super op de gemak. wij komen nog terug voor een gezinshoot in okt/nov. Bedankt!!

Gr Daniël, Eleni en Nicolette

Alexandra Drost 

Ze was erg lief tegen mijn dochter en stelde haar op haar gemak toen ze het zat begon te worden. Het zijn prachtige foto's geworden. bedankt! wij komen zeker terug

Merel Herber 

Afgelopen vrijdag een fotoshoot gehad bij Nathalie. Naast dat Nathalie echt de tijd voor je neemt, fijn is in de omgang en leuk is met kinderen, zijn we super blij met de mooie foto’s die ze voor ons heeft gemaakt! Echt iets om later nog op terug te kunnen kijken! 

Priscilla Jonker 

Hele fijne shoot gehad bij Nathalie. Ze stelde de meisjes op hun gemak, en het eindresultaat is prachtig! We hebben er voor gekozen om twee afdrukken te vergroten voor in de woonkamer, dat zegt genoeg!

Zelina van den Hoek 

 Lieve Nathalie!! Als allereerste ontzettend bedankt voor de mega leuke fotoshoot!! Het was echt geweldig en gezellig!! Ten tweede, de foto’s zijn echt zo leuk, en zo mooi! Kan gewoon niet kiezen. En natuurlijk zijn alle foto’s al bekeken door familie en vrienden. Ten derde, je bent echt heel goed in wat je doet en ga vooral zo door! En ik raad echt iedereen fijn fotootje aan als je goede kwaliteit foto’s wilt en een leuke middag wilt hebben! En last but not least, Harvey en ik waren mega op ons gemak. Je was kalm en had hele leuke ideeën en na de fotoshoot schreef je nog een super fijn mailtje met alles erop en eraan! Dikke 5sterren!! 

Astrid Schoonhoven

Gister bij Fijn fotootje geweest voor een fine art shoot van de meiden. Echt een aanrader, de meiden voelden zich helemaal op hun gemak bij Nathalie en ze heeft met veel liefde, rust en professionaliteit de foto’s gemaakt en nagewerkt. Echt een aanrader, we komen graag nog eens terug! 

 

Petra de Graaf 

Vakkundig op een ontspannen manier ,prachtige foto's !!!!
Echt een aanrader !!!! Wij hebben het heel fijn gevonden !!
Er komt zeker een vervolg.

Joyce Verkuijl 

Je bent super goed in wat je doet! ik voelde me echt op me gemak!

Marije Reij Komduur 

Vandaag een leuke en vooral erg leerzame basiscursus fotografie gehad. Duidelijke en heldere uitleg. zowel theorie als praktijk. Zeker de moeite waard om je kennis wat betreft gebruik van je camera en fotografie in het algemeen te vergroten. En nu alles in de praktijk brengen en goed oefenen!

Marielle Broersen Ouwersloot 

Dieren en kinderen... het meest moeilijke om te fotograveren want geen van beide zit stil! Maar geduld, rust en een fijbe fotograaf is wat je nodig hebt! Wauw wat een plaatjes zijn daar uitgekomen!! Allemaal vergroting waardig! Beveel ik Nathalie aan? Ja zeker daar hoef ik geen minuut over na te denken!

Angelien van Moorselaar 

Super leuke shoot gehad. Ze is leuk met kinderen en heeft geduld, met als resultaat mooie foto’s! Aanrader!

Korlies Van de Zande 

Super leuke mini fotoshoot gehad met ons 2 jarig dochtertje! Nathalie is heel ontspannen en ons dochtertje voelde zich meteen op der gemak! Mooie, spontana foto's gekregen, die super snel klaar waren!! Zeker aan te raden!

Nick Brouwer 

Geweldige shoot vandaag gehad! En wat staat ze er prachtig op! Bedankt voor dit mooie moment!

Joanne Lodder 

Een geweldige fotoshoot gehad bij fijn fotootje, er werd uitgebreid de tijd genomen en veel geduld met kinderen. Wij zijn meer dan tevreden en zullen in de toekomst zeker weer een shoot gaan doen bij fijn fotootje.

Linda van Westerlaak 

super leuke shoot gehad. Nathalie denkt echt met je mee in wat bij jou past. ze probeert meerdere settings waardoor je een heel gevarieerd beeld krijgt. De fotos bewerkt ze snel na zodat je niet lang hoeft te wachten op het eindresultaat.

Desiree Kuilema 

Echt Super mooie foto’s gemaakt vandaag ! 
En wat een leuke ideeën echt top. Op naar nog zon leuke gezellige foto shoot! 
Super bedankt Nathalie wij zijn er echt heel blij mee !

Sahar Naderi 

super lieve fotograaf ben je en je werk is echt geweldig! Wij zijn super blij met de foto's en ook echt super snel de foto's ontvangen.

Janniek van Vuren-Spijkerman 

Ontzettend lief voor de kleine Gijs (9mnd) zeer snel de foto's ontvangen met een top resultaat!!

Martine Van Dort - willems 

We hebben een newborn shoot gedaan, waarbij je veel geduld moet hebben met zo'n kleintje, en dat kwam helemaal goed! Wat een leuke en lieve meid! En wat een mooie foto's!!!
We zijn er super blij mee, heel erg bedankt!!

Jonie Knispel

Super leuke en gezellige fotograaf die je op je gemak weet te stellen!! Zeker aan te raden om een shoot bij haar te doen!!

bottom of page